Kawa Speciality 

Kawa speciality to najwyższa półka wśród dostępnych na rynku ziaren. Historia terminu speciality rozpoczęła się w 1974 roku, kiedy zaczęto w ten sposób określać kawy uprawiane w wyjątkowych rejonach i w unikalny sposób. Dziś nazywamy tak kawy, które w skali SCAE/SCAA otrzymały przynajmniej 80 punktów. Kawa wyróżnia się wyjątkowo delikatnym smakiem i bogatym aromatem. Jest też naturalnie słodka, więc nie musisz pić jej z żadnymi dodatkami. Palarnia Tommy Cafe ma w swojej ofercie wyjątkowe ziarna, które przeszły surowy proces ręcznej selekcji. Kawa speciality doskonale nadaje się do parzenia metodami alternatywnymi.

Pokazuje: 1 - 5 z 5 produktów.

Koszyk

Brak produktów

Do ustalenia Wysyłka
0,00 zł Razem

Zobacz koszyk

Szukaj

Menu

Ulubione

Brak produktów

Zobacz ulubione

Produkt dodano do koszyka
Ilość:
Razem:
W koszyku znajduje się: 0 prod. W koszyku znajduje się: 0 prod.
Wysyłka: Do ustalenia
Wartość produktów:
Razem:
Kontynuuj zakupy Idź do koszyka